Sandwichpapir med logo – reklamer for din bedrift gjennom mat

Jobber bedriften din med mat som skal pakkes inn? Eller ønsker firmaet ditt kanskje å sponse mat til et arrangement? I så fall er det en god idé å reklamere for bedriften gjennom maten. Dette kan du blant annet gjøre med sandwichpapir med logo.

Hos Limepack har de engasjerte designeksperter som står klare til å hjelpe deg, slik at du kan skape den perfekte emballasjen. Her finner du sandwichpapir med logo og mye mer, så du kan merke bedriften din på best mulig måte. Ikke bare får du logoer av høy kvalitet. Du får faktisk også noen av markedets beste priser. Les videre og bli klokere på hvordan Limepack også kan hjelpe deg med markedsføring.

Legg et personlig preg på ditt sandwichpapir med unikt design

Hvis du skal levere sandwich som en del av bedriften din, eller hvis du skal sponse sandwich til en hendelse, vil du trenge sandwichpapir med logo. Selv sandwichpapiret holder sandwichen sammen, og den holder også sandwichen hygienisk når den går fra hånd til hånd. Derfor er det viktig at sandwichpapiret er av høy kvalitet – og det er det hos Limepack.

Logoet sørger derimot for at kunden, besøkende på arrangementet eller andre mottakere vet at sandwichen kommer fra firmaet ditt. Hos Limepack kan de tilpasse sandwichpapiret med logo slik at det passer 100% til ditt unike design. De kan blant annet trykke med både CMYK- og Pantonefarger, så du kan få en helt nøyaktig fargegjengivelse.

Fleksible størrelser og funksjoner – slik at sandwichpapiret blir akkurat som du ønsker

Det er selvfølgelig også viktig at ditt sandwichpapir med logo passer til den typen mat du skal levere. Derfor kan du hos Limepack også velge blant flere forskjellige størrelser.

Sandwichpapir med logo fra Limepack kan i tillegg brukes til mange forskjellige typer mat – og ikke bare til sandwicher. Du kan blant annet bruke papiret til:

  • ▪ Burgere
  • ▪ Pommes frites
  • ▪ Panini

Og mye mer. Sandwichpapir med logo fra Limepack er – selvfølgelig – godkjent for mat, så du trygt kan bruke det. I tillegg kan du også bruke det i både ovnen, fryseren eller til og med på grillen. Dette er en fantastisk egenskap hvis du ønsker å varme opp maten.

Velg derfor Limepack når du ønsker sandwichpapir med logo til Norges laveste priser. Du vil ikke angre.