10 moteplagg du må ha i garderoben din

Det finnes noen klassiske moteplagg som aldri går av moten og som bør være en del av garderoben til enhver kvinne. Disse plaggene kan brukes til enhver anledning og kan enkelt styles opp eller ned etter behov. I denne artikkelen vil vi presentere de 10 moteplaggene som alle burde ha i garderoben sin.

Den lille sorte kjolen

Noe Noir er kjent for å lage tidløse plagg av høy kvalitet, og deres lille sorte kjole er intet unntak. Dette er et plagg som har blitt en klassiker og som kan brukes til enhver anledning. Den kan styles med høye hæler og smykker for en mer formell anledning, eller med sandaler og en denimjakke for en mer avslappet look.

Blazeren

En blazer er et annet tidløst plagg som bør være en del av garderoben din. Dette plagg kan brukes både til jobb og til fest, og kan styles med alt fra jeans til skjørt og kjoler. En blazer i en nøytral farge som sort, grå eller beige er alltid en sikker vinner.

Skinny jeans

Skinny jeans er en annen klassiker som aldri går av moten. Dette plagg kan brukes til det meste, og kan styles med både t-skjorter og bluser. En høy midje og en smal passform gir en flatterende silhuett og passer til de fleste kroppsfasonger.

Den hvite skjorten

En hvit skjorte er et annet plagg som alltid er i motebildet. Dette plagg kan brukes til både jobb og fritid, og kan styles på mange forskjellige måter. For en mer avslappet look kan du style den med jeans og sneakers, mens du for en mer formell anledning kan style den med en blazer og høye hæler.

Trenchcoaten

En trenchcoat er et plagg som aldri går av moten. Dette plagg kan brukes til det meste, og kan styles med alt fra jeans til kjoler. En trenchcoat i en nøytral farge som beige eller grå er alltid en god investering.

Skinnjakken

En skinnjakke er et annet plagg som aldri går av moten. Dette plagg kan brukes til både jobb og fritid, og kan styles på mange forskjellige måter. For en mer avslappet look kan du style den med jeans og sneakers, mens du for en mer formell anledning kan style den med en bluse og høye hæler.

Klassiske pumps

Klassiske pumps er et annet plagg som bør være en del av garderoben din. Dette plagg kan brukes til både jobb og fest, og kan styles med alt fra jeans til kjoler. En pumps i en nøytral farge som sort eller beige er alltid en god investering.

Denimskjorten

En denimskjorte er et plagg som alltid er i motebildet. Dette plagg kan brukes til både jobb og fritid, og kan styles påmange forskjellige måter. For en mer avslappet look kan du style den med jeans og sneakers, mens du for en mer formell anledning kan style den med en skjørt og høye hæler.

Strikkegenseren

En strikkegenser er et plagg som alltid er like populært når det blir kaldt. Dette plagg kan brukes til det meste, og kan styles med både jeans og skjørt. En genser i en nøytral farge som grå eller beige er alltid en god investering.

Konklusjon

Å ha disse 10 moteplaggene i garderoben din vil sikre at du alltid har noe å ha på deg, uansett anledning. Disse plaggene kan styles på mange forskjellige måter og vil aldri gå av moten. Så hvis du ikke allerede har disse plaggene i garderoben din, så er det på tide å investere i dem nå.