Vinmonopolet i Ski: Åpningstider og Informasjon

Velkommen til Vinmonopolet i Ski! Vi er din lokale vinmonopolbutikk som tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsvin, brennevin, øl og alkoholfrie alternativer. Vårt erfarne personale er lidenskapelige om vin og hjelper deg gjerne med å finne den perfekte drikken til enhver anledning.

Åpningstider

Vinmonopolet i Ski har følgende åpningstider:

Dag Åpningstid
Mandag 10:00 – 18:00
Tirsdag 10:00 – 18:00
Onsdag 10:00 – 18:00
Torsdag 10:00 – 18:00
Fredag 10:00 – 18:00
Lørdag 10:00 – 15:00

Vi har også utvidede åpningstider før helligdager og festlige anledninger. Sørg for å sjekke vår nettside eller kontakt oss direkte for å få oppdatert informasjon om åpningstiden i disse periodene.

Adresse og Kontaktinformasjon

Vinmonopolet i Ski holder til i sentrum av byen, i nærheten av kjøpesenteret. Vår adresse er:

Storgata 2, 1400 Ski

Du kan kontakte oss på telefon:22 00 00 00eller via e-post:ski@vinmonopolet.no

Kundeservice

Vi streber etter å gi deg den beste kundeservicen og sikre at du får en hyggelig og informativ opplevelse når du besøker oss. Vårt erfarne personale er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål, gi råd om produktvalg og hjelpe deg med å finne det du leter etter.

Kampanjer og Arrangementer

Vinmonopolet i Ski har jevnlig kampanjer og arrangementer for å gi deg spennende tilbud og muligheten til å oppdage nye smaker. Følg med på våre sosiale medier og oppslag i butikken for å holde deg oppdatert.

Bestilling og Levering

Ønsker du å bestille spesifikke varer som ikke er tilgjengelige i butikken? Vi tilbyr bestilling av produkter fra vårt sortiment, og vi kan også arrangere levering til ditt hjem eller et annet ønsket sted.

Velkommen til Vinmonopolet Ski

Uansett om du er en vinentusiast eller bare ønsker å finne den rette drikken til en spesiell anledning, er Vinmonopolet i Ski stedet for deg. Besøk oss i butikken, eller ta kontakt for å få veiledning og hjelp fra vårt vennlige personale.

Ofte stillede spørgsmål

Hva er åpningstidene hos Vinmonopolet i Ski?

Åpningstidene hos Vinmonopolet i Ski kan variere, men vanligvis holder de åpent fra mandag til lørdag mellom klokken 10:00 og 18:00. For nøyaktige åpningstider anbefaler vi å sjekke Vinmonopolets nettside eller ringe direkte til butikken.

Hvordan kommer jeg til Vinmonopolet i Ski?

Vinmonopolet i Ski ligger sentralt i byen og er lett tilgjengelig med offentlig transport, bil eller til fots. Den nærmeste busstoppet er bare noen minutters gange unna, og det finnes også parkeringsmuligheter i nærheten. Du kan bruke reiseplanleggeren til Ruter for å finne den beste ruten til Vinmonopolet.

Har Vinmonopolet i Ski et bredt utvalg av vin?

Ja, Vinmonopolet i Ski har et bredt utvalg av vin fra hele verden. De tilbyr alt fra røde og hvite viner til musserende og dessertviner. Hvis du har spesielle preferanser eller ønsker anbefalinger, kan du alltid få hjelp fra de kunnskapsrike ansatte i butikken.

Kan jeg bestille varer fra Vinmonopolet i Ski på nett?

Ja, Vinmonopolet tilbyr nettbestilling, og du kan enkelt bestille varene dine direkte på deres nettside. Du kan deretter hente dem i butikken eller få dem levert hjem mot et lite gebyr. Dette er en praktisk løsning som gjør det enda enklere å handle hos Vinmonopolet.

Kan jeg returnere produkter til Vinmonopolet i Ski?

Ja, du kan returnere uåpnede og uskadde produkter til Vinmonopolet i Ski innen 30 dager etter kjøpet. Du vil enten kunne få pengene tilbake eller bytte produktet mot noe annet. Husk å beholde kvitteringen som bevis på kjøpet ditt.

Hva er aldersgrensen for å handle på Vinmonopolet i Ski?

Aldersgrensen for å handle alkohol på Vinmonopolet i Ski er 20 år. Du vil bli bedt om å vise legitimasjon for å bekrefte alderen din når du handler. Dette er viktig å huske på for å sikre at du er lovlig i stand til å kjøpe alkohol.

Kan jeg bestille varer på Vinmonopolet i Ski til selskaper eller arrangementer?

Ja, Vinmonopolet i Ski tilbyr også selskapsbestillinger og hjelper deg med å finne de riktige vinene til ditt arrangement. Du kan kontakte dem på forhånd og avtale detaljene for å sikre en vellykket feiring. Dette er en flott måte å sørge for at du har de beste vinene til dine spesielle anledninger.

Kan jeg få gode tilbud og rabatter hos Vinmonopolet i Ski?

Vinmonopolet i Ski har jevnlig spesialtilbud og kampanjer på utvalgte produkter. Du kan holde deg oppdatert ved å besøke deres nettside eller abonnere på deres nyhetsbrev. Dette kan være en fin måte å spare penger på dine favorittviner eller oppdage nye spennende produkter til en rimeligere pris.

Finnes det en app for Vinmonopolet i Ski?

Ja, Vinmonopolet har en offisiell app som du kan laste ned på din smarttelefon eller nettbrett. Appen gir deg enkel tilgang til deres produktsortiment, tilbud og nyheter, og du kan også søke etter butikker og åpningstider. Dette er en praktisk måte å ha Vinmonopolet rett i lomma.

Hvorfor er det begrensede åpningstider hos Vinmonopolet i Ski?

Vinmonopolets åpningstider styres av norske alkohollover og regler. Disse lovene er ment å regulere salg og forbruk av alkohol og sikre ansvarlig alkoholkonsum. Selv om det kan være begrensende for noen, er det viktig å huske at disse reglene er på plass for å beskytte samfunnet og helse.

Artiklen Vinmonopolet i Ski: Åpningstider og Informasjon har i gennemsnit fået 3.3 stjerner baseret på 5 anmeldelser