Valente restaurant

Valentes, Vika – Restaurantguiden fra Aftenposten

23. mai 2020 — I det lunsjguiden stepper inn i den italienske restauranten litt over klokken 12 … SELVESTE: Gino Valente var på plass i restauranten da …

Valentes, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Luigi (Gino) Valente (født 10. mars 1942 i Tora Presenzano i Italia) er en italiensk-norsk kokk og restauratør, kjent fra TV og utgiver av flere bøker.

Valentes, Oslo: Se 51 objektive anmeldelser av Valentes, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 285 av 1 510 restauranter i Oslo.

Han skulle bare være tre måneder i Oslo. Nå har 80 …

Han skulle bare være tre måneder i Oslo. Nå har 80-årsjubilanten Gino Valente gitt oss matglede i seks tiår!

7. mai 2022 — Gino Valente er mannen bak, og Oslos første italienske restaurant, … #valentines #italiensk #ginovalente #restaurant #oslo #bunny # …

Han introduserte nordmenn for pizza. Om noen uker fyller hele Oslo og Norges Gino Valente 80 år. Han arbeider fortsatt fulle dager på restauranten Valentes, som han driver med eldstedattera Marisa.

Valentes 1970 | Oslo – Facebook

5. aug. 1999 — Pizza, cappuccino og espresso var nytt og eksotisk for mine gjester i Kirkeveien. Men de elsket det! Dessuten var vi den første restauranten i …

Lunsjguiden: Valentes i Vika – litt skuffet på italiensk

Lunsjguiden: Valentes i Vika – litt skuffet på italiensk | Finansavisen

Restaurantanmeldelse av Valentes i Vika (på Vikaterrassen). Finansavisens lunsjduo Long & Short prøver både pizza og salat, men lar seg ikke imponere.

Gino Valente – Wikipedia

Gino Valente – Wikipedia

Ung i hjertet | Journalen – OsloMet

Valentes Oslo! – Bunny Blogg

Bunny – Valentes Oslo!

Gino Valente – Dagbladet

Gino Valente

Gino Valente har bodd lenger i Norge enn i Italia, og sier «vi» om nordmenn og «de» om italienere. Men han lager fortsatt mat på en kjukken.

Keywords: valente restaurant