Taj mahal tandoori restaurant bergen

Taj Mahal Tandoori Bergen

Taj Mahal Tanndoori Restaurant

Taj Mahal Tandoori Restaurant er en indisk restaurant med spennende, smakfulle og fargerike retter fra det tradisjonelle indisk kjøkken.

Taj Mahal Tandoori Restaurant er en indisk restaurant med spennende, smakfulle og fargerike retter fra det tradisjonelle indisk kjøkken. Vi bruker eksotiske krydder for å få frem den opprinnelige smaken og aromaen i India. Vi har en variert meny bestående av forskjellige typer retter med kylling, lam, biff, fisk og skalldyr. I tillegg til dette har vi også en rik vegetarisk meny bestående av forskjellige friske grønnsaker, linser og bønner.

Taj Mahal Tandoori, Bergen – Restaurantanmeldelser

Taj Mahal Tandoori, Bergen – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Taj Mahal Tandoori, Bergen: See 128 unbiased reviews of Taj Mahal Tandoori, rated 3 of 5 on Tripadvisor and ranked #259 of 449 restaurants in Bergen.

Taj Mahal Tandoori, Bergen: Se 128 objektive anmeldelser av Taj Mahal Tandoori, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 259 av 449 restauranter i Bergen.

Taj Mahal Tandoori – Bergen Restaurants – TripAdvisor

Taj Mahal Tandoori Restaurant. www.indiskmatbergen.no. Meny; Booking; Kontakt; Facebook. Stengt nå; Åpent 13.00-22.00 i dag; Vis uke …

Taj Mahal Tandoori Restaurant Bergen – Facebook

Taj Mahal Tandoori Restaurant, Bergen – 1881.no

Take away fra Taj Mahal Tandoori i Bergen med … – Foodora

Kjøp Gavekort til Taj Mahal Tandoori (Restaurant i Bergen)

Kjøp Gavekort til Taj Mahal Tandoori (Restaurant i Bergen) · Givn

Smakfulle og fargerike retter fra det tradisjonelle indiske kjøkken. Kjøp og gi gavekort til Taj Mahal Tandoori enkelt på givn.no. Digitale gavekort med personlighet og sjarm.

Keywords: taj mahal tandoori restaurant bergen