Sky restaurant oslo

Nodee Sky nor

Nodee Sky nor — Nodee

Nodee Sky Restaurant byr på moderne japansk matlaging. Vår meny er tilgjengelig i 13 og 14 etasje. Nodee Sky Bar i 13 etasje, i tillegg til vår årlige åpen …

Nodee

Hos Nodee Sky kan du nyte moderne japanske retter med panoramautsikt utover Oslo og fjorden. Page · Japanese Restaurant. Dronning Eufemias gate 28, Oslo, …

Nodee Barcode restaurant byr på moderne kinesisk matlaging. Vi spesialiserer oss på det Szechuanske- og Kantonesiske kjøkkenet. Vi har Skandinavias eneste spesialovn dedikert kun til Pekingand. Nodee Sky Restaurant byr på moderne japansk matlaging. Vår meny er tilgjengelig i 13 og 14 etasje. Nodee Sky Bar i 13 etasje, i tillegg til vår årlige åpen takterrasse. benyttes i flere anledninger.

Nodee Sky, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Nodee Sky, Oslo: Se 194 objektive anmeldelser av Nodee Sky, vurdert til 3,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 339 av 1 510 restauranter i Oslo.

Rooftop bars in Oslo – VisitOSLO

Nodee Sky | Restaurants | Oslo – Visit Norway

Nodee Sky | Restaurants | Oslo | Norway

Nodee Sky serverer moderne japanske retter i elegante omgivelser med en helt unik atmosfære. Restauranten ligger i 13. og 14. etasje i Barcode og byr på flott panoramautsikt over byen og fjorden. Restauranten har uteservering som er åpen hele året. Det er vinterhage om vinteren og uteservering om sommeren. Med Varmelamper, skjerming for vind og tak gjør det mulig å nyte måltidet året rundt med en vakker utsikt over Oslo. På menyen står små deleretter laget av utsøkte råvarer. Nodee Sky har også innovative cocktails og kvalitetsvin til alle som vil nyte den fine utsikten og som ønsker seg en matopplevelse utenom det vanlige. 14. etasje er åpent en time ekstra på fredag og lørdag.

Nodee Sky | Oslo – Facebook

Nodee Sky – Rooftop bar in Oslo

Nodee Sky – Rooftop bar in Oslo | The Rooftop Guide

Everything about Nodee Sky rooftop Bar in Oslo. Opening hours, booking link, dress code, pictures and much more.

Nodee Sky, Barcode – Restaurantguiden fra Aftenposten

Nodee Sky – Aktiv I Oslo.no

Keywords: sky restaurant oslo