Skøyen restaurant

Skøien Gastrobar – Den nye nabolagsrestauranten på Skøyen

Vi serverer smakfulle og mettende retter med sesongbaserte råvarer. Kom innom for et uformelt måltid, eller reserver restauranten for ditt eget arrangement.

De 10 beste restaurantene i nærheten av Scandic Sjolyst

De 10 beste restaurantene i nærheten av Scandic Sjolyst – Tripadvisor

Restauranter i nærheten av Scandic Sjolyst på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten … Karenslyst Allé 51 Skøyen.

Restauranter i nærheten av Scandic Sjolyst på Tripadvisor: Finn anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i nærheten av Scandic Sjolyst, Oslo.

Peloton

Peloton Seconda Tappa ligger i gamle og vakre Thune Mekaniske på Skøyen. Vi har latt oss inspirere av Sicilia men kombinerer denne magiske matøya med gode …

THE BEST 10 Restaurants near Skøyen, Oslo, Norway – Yelp

Santinos Skøyen · Italian, Pizza, Gluten-Free. Karenslyst allé 7, 0278 Oslo ; Maschmanns Matmarked · Brasseries, Bakeries, Pizza. Karenslyst allé 51, 0279 Oslo.

QUI TASTE OF ITALY – Italiensk restaurant

QUI Taste of Italy – café og restaurant drives av selskapet Osteria Italia AS.! Galleri. Kombinerer min kjærlighet til fotografering og mat. Ta en titt!

Maschmanns Matmarked på Skøyen

Maschmanns Matmarked på Skøyen har et utvalg av råvarer av høy kvalitet, et fransk bakeri & en italiensk pizzarestaurant. Besøk oss i dag!

Om Mat – Restaurant i idylliske Sjølyst marina, Skøyen

Kom og nyt en middag i vår nye à la carte-restaurant på gateplan. Ferske råvarer, grillet og grønt, fra jord til bord – velkommen til Skabos Hage!

Santinos – Italiensk Restaurant i Oslo

Peloton, en imponerende nykommer på Skøyen!

IN magasinet : Peloton, en imponerende nykommer på Skøyen!

Undertegnede har siden Santinos takket for seg hatt et fromt ønske om at det vil dukke opp en god italiensk nabolagsrestaurant på Skøyen. Mye tyder på at mat og vingudene har hørt mine bønner.

Skabos Hage | Scandic Hotels

Kom og nyt en middag i vår nye à la carte-restaurant på gateplan.Ferske råvarer, grillet og grønt, fra jord til bord – velkommen til Skabos Hage!

Keywords: skøyen restaurant