Sjømat restaurant

Her får du sjømat i byen – Restaurantguiden fra Aftenposten

Her får du sjømat i byen — En liste i restaurantguiden fra Aftenposten

1. Fjord Restaurant · 860 anmeldelser · “Herlig sjømat” ; 2. VulkanFisk · 644 anmeldelser · “Byens desidert beste fish & chips” ; 3. Fiskeriet Youngstorget · 1 153 …

Sugen på fisk eller skalldyr til middag? Oslo byr på mange spisesteder for de som vil ha mat fra sjøen. — Sjekk ut disse 12 stedene i Restaurantguiden fra Aftenposten.

De 10 beste fiskerestaurantene i Oslo – Tripadvisor

Restaurant · Fiskedisk · Take-away. for english version click here. Vi elsker god sjømat og vi kjenner historien bak alle råvarene vi bruker.

Beste fiskerestauranter i Oslo, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder som serverer sjømat i Oslo, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Restauranter i Oslo: Fisk og skalldyr – VisitOSLO

Fisk, sjømat og skalldyr i Oslo – Restauranter

Her finner du en oversikt over restauranter som serverer sjømat i Oslo, deriblant fisk, skalldyr, krabber og reker.

Cornelius Sjømatrestaurant i Bergen | FRA FJORD TIL …

Cornelius Sjømatrestaurant i Bergen | FRA FJORD TIL BORD

Cornelius tilbyr det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på, med utsøkte sekundferske råvarer og sin berømte meteorologiske meny, inspirert av været og hva kokkene har tilgang på av ferske råvarer.

Restaurant Fjord / Sjømat- og fiskerestaurant i Oslo sentrum

Restaurant Fjord / Sjømat- og fiskerestaurant i Oslo sentrum med fokus på alt som kommer fra havet og på den kulinariske reisen. Vi skifter ofte meny basert på sesongens råvarer og serverer 3,4,5 og 6-retters meny med tilsvarende vinpakke.

Førsteklasses sjømat – Visit Norway

Norsk sjømat har rykte på seg for å være av topp kvalitet, og distribueres over hele verden. De største matopplevelsene får du imidlertid fra fisk som nettopp er hentet fra det kalde og rene havet.

Restaurant | Aquarie Sjømat | Oslo

Aquarie serverer sjømat basert på dagens tilgjengelige delikatesser fra havet, tilberedt for å fremme det beste ved råvarenes særegenhet. Vi følger sesongene og serverer ferske råvarer og tilbereder dem like gjerne som klassisk norske som asiatiske, franske eller spanske og tilbyr vin som matcher.

Vulkanfisk

Sjømatrestaurant fiskebutikk catering

Fish restaurant oslo. Fiskebutikk og restaurant catering sentrum

Keywords: sjømat restaurant, skalldyr restaurant oslo