Salt restaurant oslo

SALT – kultur, musikk, sauna og badstue i Oslo sentrum

SALT er en kulturarena med fantastisk beliggenhet på kaia midt i hjertet av Oslo. Konserter, teater, sauna og mye mer. Vi leier også ut lokaler til …

SALT er en kulturarena med fantastisk beliggenhet på kaia midt i hjertet av Oslo. Konserter, teater, sauna og mye mer. Vi leier også ut lokaler til konferanser, events og firmaarrangementer. Vi har Norges største sauna og Oslos største uteservering.

SALT art & music, Oslo – Restaurantanmeldelser

SALT art & music, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

SALT art & music er en kulturarena på kaia, kort vei fra Oslo S med Operaen og det nye Munchmuseet som naboer. SALT er et visningsrom for byens kreative miljøer …

SALT art & music, Oslo: Se 112 objektive anmeldelser av SALT art & music, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 346 av 1 510 restauranter i Oslo.

SALT – VisitOSLO

SALT – Aktiv I Oslo.no

SALT Oslo har særegne lokaler som passer til det meste av arrangementer og selskaper. Det dukker opp stadige arrangementer du ikke kan gå glipp av.

SALT art & music | Oslo – Facebook

SALT pub & bar, Oslo – Restaurant menu and reviews

Suspicious activity detected

Salt Oslo – Opplev Østlandet

Opplev Østlandet – Salt Oslo

Salt er et kreativt samlingspunkt for Oslo’s innbyggere der mat, musikk, kunst og arkitektur møtes sømløst ved Oslo’s havnepromenade.

SALT art & music billetter og datoer – Oslo – Ticketmaster

SALT art & music billetter og datoer | Ticketmaster

Finn og kjøp SALT art & music billetter på ticketmaster.no

Keywords: salt restaurant oslo