Restaurant til leie

Restaurant til leie – Februar 2023 – RUBRIKK.NO

Lokaler til leie. Perfekt til 3-10 personer. Eget kontorlokale i det historiske Pakkhuset. Bygget ble først bygget i 1638, men ble oppdatert og renovert på.

Restaurant lokaler til leie – Februar 2023 – RUBRIKK.NO

Du finner 3408 næringseiendommer til leie på FINN Næring. Søk og sammenlikn pris blant alle typer lokaler og kontorer til leie i hele Norge!

Næringseiendommer til leie | FINN Næring – Finn.no

Næringseiendommer til leie | FINN Næring

Hva med å leie en restaurant til ditt neste selskap? På Selskapslokaler.no finner du et stort utvalg av restauranter som gjerne tar i mot ditt selskap.

Du finner 3417 næringseiendommer til leie på FINN Næring. Søk og sammenlikn pris blant alle typer lokaler og kontorer til leie i hele Norge!

Restaurant til ditt neste selskap? – Selskapslokaler.no

Restaurant – Restaurant til ditt neste selskap? – Selskapslokaler.no

Velg utleielokaler for ulike konsepter, enten du ønsker lokaler til butikk, kafé eller restaurant. Lokaler på kjøpesenter. Med lokale på kjøpesenter blir du del …

Hva med å leie en restaurant til ditt neste selskap? På Selskapslokaler.no finner du et stort utvalg av restauranter som gjerne tar i mot ditt selskap.

Butikklokaler og serveringslokaler til leie – Oslo – Thon Eiendom

Butikklokaler og serveringslokaler til leie | Thon Eiendom

Vi kan tilby over 330 000 kvm næringseiendom, næringslokaler og næringsbygg i vår utleieportefølje.

Thon Eiendom tilbyr butikklokaler og serveringslokaler til leie i Oslos mest attraktive handlegater og på over 100 kjøpesentre i Norge og Sverige. Les her.

Finn lokaler til leie – Oslo – Malling.no

Finn lokaler til leie – Malling

Et koselig og intimt rom i 2. etasje med utsikt mot sjøen. Rommet passer til mindre selskaper på 10 – 20 personer. Lokalleie kr 2 500,-.

Vi kan tilby over 330 000 kvm næringseiendom, næringslokaler og næringsbygg i vår utleieportefølje.

Restaurant til leie for privat arrangement – Masala Politics

Restaurant til leie for privat arrangement | Masala Politics — MasalaPolitics

Om Havfruen. Havfruen Restaurant er en restaurant i Trondheim med fokus på sjømat av beste kvalitet – serverer nydelige retter av både fisk og skalldyr.

Masala Politics restaurant til leie for en fantastisk helaften med mat og drikke. Hos oss møter du en sprek meny med retter preget av indisk krydder og politikk.

Selskap – Strand Restaurant

Selskap — strand

Amber Restaurant vil gjerne invitere deg til lunsj eller middag. Vi er en ny-oppstartet restaurant med høyt fokus på lokale råvarer samt asiatiske og europeiske …

På Strand disponerer vi 4 flotte selskapslokaler som kan tilpasses til et bredt utvalg av arrangementer.Der i blant bryllup, jubileum, konferanse, minnestund eller firmafest. Husets mange rom kan lett settes sammen til å dekke deres behov.

Utleie av Havfruen – Restaurant på eventum.no

Søkbar oversikt over møterom i Sør-Trøndelag av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Reservér Havfruen.

Utleie av Amber Restaurant – Eventum.no

Utleie av Amber Restaurant – Restaurant på eventum.no

Søkbar oversikt over møterom i Sør-Trøndelag av alle typer og prisklasser. Se bilder og les anmeldelser fra tidligere kunder. Reservér Amber Restaurant.

Keywords: restaurant til leie