Restaurant og matfag

Restaurant- og matfag | Videregående opplæring – Vilbli.no

Restaurant- og matfag ; Du lærer. om kosthold, næringsmidler og ernæring; tilberedning og servering av mat; behandling av råvarer, mat og drikke ; Du bør være.

Restaurant- & Matfag – Lærefag

Restaurant- & Matfag – Veien til det rette yrket!

Vg1 Restaurant- og matfag – Utdanning.no

Vg1 Restaurant- og matfag | Utdanning.no

Vg1 restaurant- og matfag handlar om å forstå mat og drikke som kulturberarar og er viktig for identiteten til den enkelte. Programfaga gir elevane …

informasjon om utdanning, karriere og yrke, oversikt over utdanningstilbudet i Norge

Restaurant- og matfag – Udir

Restaurant- og matfag

Restaurant- og matfag. Noen fag er på vei inn og ut. Tilbudet avhenger derfor av hvilket år eleven/lærlingen er på i sitt utdanningsløp.

Restaurant- og matfag – Vg1 – NDLA

Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv.

Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv

Restaurant- og matfag – Vestfold og Telemark fylkeskommune

Vestfold og Telemark fylkeskommune – Restaurant- og matfag

Vg1 Restaurant- og matfag … Dette er et grunnleggende kurs som gir deg en innføring i de forskjellige yrkene i bransjen. Studieretningen gir deg tilbud om …

Et utdanningsprogram hvor fagene fører fram til svennebrev eller fagbrev innen hotell- og restaurantnæringen og næringsmiddelindustrien.

Restaurant- og matfag – Våre skoler

Restaurant- og matfag

Da er Restaurant- og matfag kanskje noe for deg. Vg1 på Restaurant- og matfag er det første av en normalt 4-årig utdanning. Etter Vg1 kan du velge mellom 11 fag …

Restaurant- og matfag – Våre skoler

Restaurant- og matfag

Ole Vig videregående skole tilbyr utdanningsprogrammet restaurant- og matfag. På Vg1 får elevene en innføring i alle 11 fagbrevområdene som …

Kurs for voksne

Kurset tar for seg yrkesteorien fra VG1 restaurant og matfag, VG2 matproduksjon, kokk- og servitørfag og baker og konditorfag, og fører frem til eventuelt …

Keywords: restaurant og matfag