Restaurant og matfag
Restaurant- og matfag | Videregående opplæring – Vilbli.no
Restaurant- og matfag ; Du lærer. om kosthold, næringsmidler og ernæring; tilberedning og servering av mat; behandling av råvarer, mat og drikke ; Du bør være.
Restaurant- & Matfag – Lærefag
Restaurant- & Matfag – Veien til det rette yrket!
Vg1 Restaurant- og matfag – Utdanning.no
Vg1 Restaurant- og matfag | Utdanning.no
Vg1 restaurant- og matfag handlar om å forstå mat og drikke som kulturberarar og er viktig for identiteten til den enkelte. Programfaga gir elevane …
informasjon om utdanning, karriere og yrke, oversikt over utdanningstilbudet i Norge
Restaurant- og matfag – Udir
Restaurant- og matfag
Restaurant- og matfag. Noen fag er på vei inn og ut. Tilbudet avhenger derfor av hvilket år eleven/lærlingen er på i sitt utdanningsløp.
Restaurant- og matfag – Vg1 – NDLA
Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv.
Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv
Restaurant- og matfag – Vestfold og Telemark fylkeskommune
Vestfold og Telemark fylkeskommune – Restaurant- og matfag
Vg1 Restaurant- og matfag … Dette er et grunnleggende kurs som gir deg en innføring i de forskjellige yrkene i bransjen. Studieretningen gir deg tilbud om …
Et utdanningsprogram hvor fagene fører fram til svennebrev eller fagbrev innen hotell- og restaurantnæringen og næringsmiddelindustrien.
Restaurant- og matfag – Våre skoler
Restaurant- og matfag
Da er Restaurant- og matfag kanskje noe for deg. Vg1 på Restaurant- og matfag er det første av en normalt 4-årig utdanning. Etter Vg1 kan du velge mellom 11 fag …
Restaurant- og matfag – Våre skoler
Restaurant- og matfag
Ole Vig videregående skole tilbyr utdanningsprogrammet restaurant- og matfag. På Vg1 får elevene en innføring i alle 11 fagbrevområdene som …
Kurs for voksne
Kurset tar for seg yrkesteorien fra VG1 restaurant og matfag, VG2 matproduksjon, kokk- og servitørfag og baker og konditorfag, og fører frem til eventuelt …
Keywords: restaurant og matfag