Piscoteket meny

Piscoteket – Facebook

6. okt. 2018 — ❤ Verdens beste ceviche? Mixto ceviche. Med sei reker, kamskjell og rocoto tigermelk. Lomo tataki. Indrefilet med lomo-saus, avokadopuré, …

Piscoteket – Dagens meny: Snacks Overraskelser fra…

Høstvær er snacksevær! På menyen har vi et knippe deilige småretter som egner seg perfekt som forretter eller som bar-snacks, hvis du bare er litt fysen.

Piscoteket | St.hanshaugen | Restaurantguiden 2023

Aymara er en moderne restaurant med sharingmeny og peruansk tapas. Vi leverer høy kvalitet til god pris, spennende smaker og latinsk stemning!

Piscoteket er en restaurant beliggende i St.hanshaugen. Her kan du finne mer informasjon om Piscoteket, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Aymara – Peruansk tapas i hjertet av Oslo | Aymara Peru

Piscoteket åpnet 20. november 2014 og er en peruansk restaurant og … Quinoa con pato – konfitert andelår med ølquinoa og spicy gresskarpuré – på menyen.

Aymara er en moderne restaurant med sharingmeny og peruansk tapas. Vi leverer høy kvalitet til god pris, spennende smaker og latinsk stemning!

Piscoteket – Twitter

piscoteket NEDTELLING // Om kun fire dager stenger vi i Badstugata. De siste dagene serverer vi selvsagt full meny, men i tillegg.

Piscoteket on Instagram: “Vi har fått ny meny! Sjekk ut hele …

28. sep. 2018 — TEPPEFALL: Piscoteket har servert peruanske retter i Badstugata siden 2014. Restauranten lukker dørene for godt den 6. oktober.

Piscoteket stenger dørene: – Utrolig trist, sier daglig leder – Godt

Piscoteket stenger dørene: – Utrolig trist, sier daglig leder | Godt.no

Daglig leder Iselin Setsaas fortalte om eierne og stedets kjøkken, før kveldens meny ble introdusert. Carl Otto Lund fra Non Dos tok så over.

Restauranter inspirert av det søramerikanske kjøkken ble ikke så populære som forventet. Om en uke er det slutt for peruanske Piscoteket.

Restaurantanmeldelsen: Piscoteket holder vann

Strålende mat, bra drinker og fortsatt god pris.

Referat fra Bailliage d’Oslo’s arrangement på Piscoteket

Referat fra Bailliage d’Oslo’s arrangement på Piscoteket | Chaîne des Rôtisseurs

Keywords: piscoteket meny