Patrioten meny

Meny – Patrioten Bistro

Meny — Patrioten Bistro

Patrioten Bistro ; Lasagne med salat og brød. kr.179,- ; Omelett med salat og brød. kr.149,- ; Hamburger med pommes frites og salat. kr. 125,- ; Pølse med pommes …

Patrioten Bistro – Stavanger – Foodora

Patrioten Bistro — Patrioten Bistro

Patrioten Bistro ligger langs en av Stavangers mest trafikkerte gater. … Under her finner du catering meny for andre løsninger ta kontakt.

Patrioten Bistro ligger langs en av Stavangers mest trafikkerte gater. Her finner du et trivelig spisested der både folk i kjeledress og slips stikker innom for lunsj eller middag Inne ser det ut som ein blanding av restaurant, pub og kafe. Kort sagt en bistro.

Patrioten Bistro | Stavanger – Facebook

Bestill fra Patrioten Bistro i Stavanger med levering av foodora. Se meny! Det du trenger, levert på minutter. Bestill fra din favorittrestaurant og få …

Patrioten Bistro i Stavanger – RestaurangMenyn | Meny

Hos oss på Patrioten er det nylagde komler både tirsdag og torsdag!! Velkommen!! … ENDELIG HAR VI JULEMAT PÅ MENYEN FRA OG MED IDAG 24.10.2021.

Smørbrød – Patrioten Bistro – 4016 Stavanger – SmartMeny

Patrioten Bistro, Stavanger, Norway. … Hos oss på Patrioten er det nylagde komler … NÅ HAR VI TORSK MIDDAG PÅ MENYEN FRA ONSDAG TIL LØRDAG!

Patrioten Bistro i Stavanger – RestaurangMenyn | Meny

Entrecote med champignon og bearnaisesaus. Biffsnadder 189:- Biffsnadder med salat, bearnaisesaus og pommes frites. Panert Svinekotelett 189:- Panert …

Se menyer, åpningstider og telefonnumre til Patrioten Bistro i Stavanger

Smørbrød – Patrioten Bistro – 4016 Stavanger – SmartMeny

Selskapslokaler Meksikansk Spansk Salat Tapas. Patrioten Bistro på kartet. Vis kart. Mest populære restauranter i Stavanger.

Smørbrød

Patrioten Bistro – 4016 Stavanger – SmartMeny har menyen!

Patrioten Bistro er en restaurant i Stavanger i Rogaland fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon.

Patrioten Bistro er en restaurant i Stavanger kommune

Keywords: patrioten meny