New delhi meny

Meny – New Delhi

SMAKS-MENY. Dagens utvalg av kokkens 4 beste forretter, 3 hovedretter, serveres med ris og valgfritt nan og hjemmelaget mango sorbe til dessert.

Indisk restaurant på Tjuvholmen – New Delhi Oslo

Prøv vår unike meny. Kom innom vår indiske restaurant New Delhi på Aker brygge, og vi lar deg smake på mat fra alle Indias hjørner. Menyen tar deg med på en …

Vi tilbyr en kulinarisk opplevelse med eventyrlige, indiske smaker. Uteservering med plass til 120 gjester på Tjuvholmen. Reserver bord her.

RESTAURANT MENY – New Delhi

Vi har satt sammen et indisk kokkelag av internasjonalt anerkjente mesterkokker, og menyen er oppgradert med en moderne og spennende vri.

Indisk restaurant i eksklusive lokaler på Aker brygge – New Delhi

New Delhi | Indisk restaurant i eksklusive lokaler på Aker brygge

Vi har vegansk mat, og både gluten- og laktosefrie alternativer. Gi beskjed til …

New Delhi er en indisk restaurant som i flere år har servert fornøyde gjester, og nå har de gleden av å servere indisk mat i nye og moderne lokaler på Aker brygge. Besøk vår spennende restaurant i dag!

Ekte indisk mat i Oslo sentrum – book bord her – New Delhi

Ekte indisk mat i Oslo sentrum – book bord her | New Delhi

At New Delhi restaurant we serve the best of Indian cuisine. India is legendary for unique flavors and compositions of various spices. We offer a culinary …

Er du på utkikk etter autentisk indisk mat i Oslo sentrum? New Delhi er en av Oslos beste indiske restauranter. Book bord her.

Meny – New Delhi

Bestill bord via vårt kontaktskjema eller kom innom restauranten i dag for en kulinarisk opplevelse! Tradisjonsrik meny. New Delhi er en populær indisk …

Read about us in English Archives – New Delhi

I forbindelse med nyåpningen, fikk også menyen en liten renovering, og restauranten tilbyr nå en rekke nye og spennende retter. Du finner selvfølgelig også …

en spennende indisk restaurant i hjertet av Oslo – New Delhi

New Delhi – en spennende indisk restaurant i hjertet av Oslo

New Delhi er en populær indisk restaurant som nylig åpnet på nytt, i moderne lokaler på Tjuvholmen i Oslo sentrum. Kom innom eller book bord i dag!

Indisk mat og take away i Oslo – New Delhi

Indisk mat og take away i Oslo | New Delhi

Er du sulten på indisk mat, men ønsker ikke å spise middagen ute, kan du enkelt bestille deilig indisk take away i Oslo hos New Delhi på Tjuvholmen!

Keywords: new delhi meny