Ndla restaurant og matfag

Restaurant- og matfag – Vg1 – NDLA

Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv.

Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv

Restaurant- og matfag – Vg1 – NDLA

Utdanningsprogram med programfaga råvare, produksjon og kvalitet og bransje …

Utdanningsprogram med programfaga råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv

Restaurant and food processing – Vg1 – NDLA

Restaurant and food processing · Common programme subjects · Common core subjects.

Norwegian Digital Learning Arena, Open Educational Resources

Restaurant- og matfag – Vg2 – NDLA

Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og …

Utdanningsprogram med programfagene råvare, produksjon og kvalitet og bransje og arbeidsliv

Restaurant- og matfag – Engelsk (YF) – NDLA

Restaurant- og matfag. Here you will find both multidiciplinary and programme-specific learning resources.

Here are our multidiciplinary and programme-specific learning resources for Restaurant- og matfag.

Årsplan i restaurant- og matfag – Bransje og arbeidsliv – NDLA

11. mai 2022 — Restaurant- og matfag skal utdanne fagarbeidere som bidrar til å dekke behovet for kompetanse i restaurant- og matbransjen i et samfunn i …

Forslag til tverrfaglig årsplan i restaurant- og matfag.

Restaurant- og matfag – NDLA

Restaurant- og matfag. Du er her. Restaurant- og matfag. Vel språk: Nynorsk. Saman skapar vi framtidas læring. Andre NDLA-nettstader.

Å velje og vurdere ulike råvarer og produkt er sentralt i opplæringa på vg1. Elevane skal også lære om servering og produksjon. Opplæringa skal gi kompetanse om mat og drikke i ein helsefremjande livsstil.

Yrkene innen restaurant- og matfag – Bransje og arbeidsliv …

Yrkene innen restaurant- og matfag – Bransje og arbeidsliv (RM-RMF vg1) – NDLA

Ansvarlig redaktør: Sigurd TragetonNettstedet er utarbeidet av NDLA med åpen kildekode. Personvernerklæring. |Erklæring om informasjonskapsler. | …

Innenfor restaurant- og matfagene kan du utdanne deg til mange spennende og kreative yrker.

Restaurant- og matfag – NDLA

Restaurant- og matfag. Du er her. Restaurant- og matfag. Velg språk: Bokmål. Sammen skaper vi framtidas læring. Andre NDLA-nettsteder.

Å velge og vurdere ulike råvarer og produkter er sentralt i opplæringen på vg1. Elevene skal også lære om servering og produksjon. Opplæringen skal gi kompetanse om mat og drikke i en helsefremmende livsstil.

Årsplan i restaurant- og matfag – Råvare, produksjon og kvalitet

Årsplan i restaurant- og matfag – Råvare, produksjon og kvalitet – NDLA

Det er mogleg å trykke på dei ulike emna under faga, desse inneheld lenker. Lenkene fører deg til fagartiklar og oppgåver i det aktuelle emnet på ndla.no.

Forslag til tverrfagleg årsplan i restaurant- og matfag.

Keywords: ndla restaurant og matfag