Mirabel restaurant lillestrøm

Mirabel restaurant & bar i Lillestrøm

Mirabel restaurant & bar inviterer på en kulinarisk reise gjennom flere land, … Våre restauranter kan du finne på Sørenga i Oslo, Lillestrøm og Jessheim.

I hjertet av Lillestrøm finner du Mirabel restaurant & bar. Dette er restauranten det er lett å føle seg hjemme i. Atmosfæren er sosial, åpen og innbydende. Menyen er en fantastisk blanding mellom alle middelhavslandene laget av høykvalitets ingredienser. Mange retter er perfekte å dele, og på Mirabel serverer vi god mat til en god pris – og vi holder det alltid vennlig.

Mirabel restaurant & bar

Mirabel Restaurant Og Bar: Beste i Lillestrøm! – Se 484 reiseanmeldelser, 101 objektive bilder og gode tilbud på Lillestrøm, Norge på Tripadvisor.

Mirabel restaurant & bar inviterer på en kulinarisk reise gjennom flere land, med sterk inspirasjon fra Middelhavslandene. Våre restauranter kan du finne på Sørenga i Oslo, Lillestrøm og Jessheim.

Mirabel restaurant & bar i Lillestrøm – Meny

Mirabel Lillestrøm, Lillestrøm, Norway. … Mirabel Restaurant & Bar åpnet sin første… … www.mirabel.no/menyer-lillestrom/valentine-s-meny

Vi tilbyr en bred meny så alle våre gjester finner noe de liker. Vårt fokus er middelhavslandene og høy kvalitet på alle råvarer vi serverer.

Mirabel Restaurant Og Bar, Lillestrøm – Tripadvisor

Mirabel Restaurant Og Bar, Lillestrøm – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Gi bort en smakfull opplevelse! Mirabel restaurant vil at du som gjest skal få oppleve en kulinarisk reise gjennom flere land. Menyen vår gjenspeiler smaker …

Mirabel Restaurant Og Bar, Lillestrøm: Se 485 objektive anmeldelser av Mirabel Restaurant Og Bar, vurdert til 4 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 5 av 45 restauranter i Lillestrøm.

“Beste i Lillestrøm!” Anmeldelse av Mirabel Restaurant Og Bar

Beste i Lillestrøm! – Anmeldelse for Mirabel Restaurant Og Bar, Lillestrøm, Norge – Tripadvisor

Mirabel Restaurant & Bar åpnet sin første restaurant Febraur 2010, i hjertet av Jessheim. Høsten 2013 åpnet vi en ny avdeling i Storgata i Lillestrøm.

Mirabel Restaurant Og Bar: Beste i Lillestrøm! – Se 485 reiseanmeldelser, 101 objektive bilder og gode tilbud på Lillestrøm, Norge på Tripadvisor.

Mirabel Lillestrøm – Facebook

Mirabel Lillestrøm – Velg gavekort

Kjøp gavekort! Nå kan du enkelt kjøpe gavekort og betale med enten Visa, Mastercard eller Vipps

Mirabel Lillestrøm | Lillestrøm | Restaurantguiden 2023

Mirabel Lillestrøm er en restaurant beliggende i Lillestrøm. Her kan du finne mer informasjon om Mirabel Lillestrøm, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Take away fra Mirabel Lillestrøm Sentrum i … – Foodora

Mirabel Lillestrøm Restaurant | Book Online with Dish Cult

Book now at Mirabel Lillestrøm in 2000 Lillestrøm. View menu, opening hours, location, photos and reviews

Keywords: mirabel restaurant lillestrøm