Koh i nor meny

Meny | KOH I NOR

Menyen hos KOH I NOR bugner av smakfulle fristelser og klassiske indiske retter for enhver smak. Ta en titt på menyen og finn din favoritt!

KOH I NOR: En indisk matopplevelse i Trondheim

En indisk matopplevelse i Trondheim | KOH I NOR

KOH I NOR er en indisk restaurant inspirert av kolonitiden til engelskmenn. Hos oss møtes vestlige og østlige mattradisjoner i en smakfull kombinasjon.

Festmeny – KOH I NOR

Festmeny | KOH I NOR

Grillet lammekarré. Serveres med bakte grønnsaker, rødbetpuré og rogan josh-saus …

Menyen hos KOH I NOR bugner av smakfulle fristelser og klassiske indiske retter for enhver smak. Ta en titt på menyen og finn din favoritt!

Koh I Nor, Trondheim – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Koh I Nor, Trondheim: Se 87 objektive anmeldelser av Koh I Nor, vurdert til 4,5 av … Vår Frue Strete 3, Trondheim 7013 Norge +47 72 88 88 88 Nettsted Meny.

Koh I Nor, Trondheim: Se 87 objektive anmeldelser av Koh I Nor, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 46 av 287 restauranter i Trondheim.

Koh i Nor | Trondheim – Facebook

Koh i Nor, Trondheim, Norway. … Koh i Nor har oppdatert profilbildet sitt. 8. nov. 2022󰞋󰟠 … Vi har nå gleden av å introdusere dere en ny meny .

Koh i Nor | Trondheim – Facebook

Koh i Nor · Page · Indian Restaurant · kohinor.no · Rating · 4.4 (382 Reviews).

koh i nor – Restauranter, barer og puber, kafeer i Trondheim

Meny koh i nor … Prisene på dette nettstedet er kun til informasjonsformål. De er ikke endelige og ikke et offentlig tilbud. Ledelsen forbeholder seg retten til …

KoH i NoR, Trondheim – 1881.no

KoH i NoR fra Trondheim, Trøndelag. Restaurant – Indiske.

Restaurant – Indiske Trondheim – 1881.no

KoH i NoR. www.kohinor.no. Åpent nå; 11.00 – 21.00 i dag. Vis telefon Ring 72 88 88 88 · E-post · Kart · Mer · Vår Frue Strete 3, 7013 Trondheim.

Keywords: koh i nor meny