Kiwi pose

Si nei takk – og bli med i trekning av 1000 kroner! – KIWI

Si nei takk – og bli med i trekning av 1000 kroner! | KIWI

9. mar. 2021 — – Posene må være solide, slik at de holder når kundene våre bærer varene sine hjem i dem. Nå har vi funnet en måte å lage mer bærekraftige poser …

Alle KIWI PLUSS-kunder er automatisk med i trekningen av 1000 kroner i Trumf-bonus om du sier nei takk til plastbærepose neste gang du handler. Vinn penger, samtidig som du sparer penger – og slår et slag for miljøet!

Få gratis gjenbrukspose fra Kiwi – gjelder alle Kiwi Pluss- …

De grønne posene blir enda grønnere | KIWI

… er sløsing av ressurser som vi må unngå. Derfor jobber vi i KIWI kontinuerlig for å fjerne unødvendig emballasje og redusere plastbruk i butikkene våre.

Snart vil du finne nye bæreposer i din lokale KIWI-butikk. De er ikke bare mer bærekraftige, de er også av bedre kvalitet.

Kraftig prisøkning på plastposer: – Det er rett og slett vås

Plast og emballasje | KIWI

16. apr. 2018 — I Norge blir over 80 prosent av alle plastposene brukt til avfall, og svært få poser havner i naturen. Likevel produseres det flere …

Emballasjen viktigste rolle er å beskytte og bevare produktene vi selger, hele veien fra produsent og hjem til kundene våre. Men unødvendig emballasje er sløsing av ressurser som vi må unngå. Derfor jobber vi i KIWI kontinuerlig for å fjerne unødvendig emballasje og redusere plastbruk i butikkene våre.

Kiwi Plastposelotteriet – Den store Eurobonusguiden

Nå har vi papirposer i KIWI | KIWI

9. jan. 2023 — Kiwi har kuttet 24 prosent og Coop 12 prosent. Nettavisen har også bedt om … Synes du det er greit om prisen per pose økes til 10 kroner?

Papirposer bidrar til å redusere plastforsøpling og bruken av plastbæreposer. Kundene har lenge etterspurt papirposer, og Naturvernforbundet hyller initiativet.

KIWI med mer miljøvennlige bæreposer – Retailmagasinet

Få gratis gjenbrukspose fra Kiwi – gjelder alle Kiwi Pluss-kunder

4. jan. 2023 — februar 2023 vil det trekkes ti vinnere, og hver vinner vil motta 1000 kroner på sin Trumf-konto. Se Kiwi Pluss Poselotteriet her.

Kjekk kampanje fra Kiwi for å unngå plastposene. Alle som er Kiwi Pluss-registrert kan nå få en gratis gjenbrukspose som kan brukes igjen og igjen. Og dersom den blir ødelagt eller skitten, kan du helt gratis bytte den i nærmeste Kiwi-filial.

Plast, Miljø | Kraftig prisøkning på plastposer: – Det er rett og slett vås

Prisen er tredoblet siden 2018.

Dagligvare, Plastposer | Matkjedene langt fra målet om plastpose-kutt: – Nå kommer krav om straff

Butikkene lokker med rabatt og lotteri for å få deg til å droppe plastposen.

KIWI med mer miljøvennlige bæreposer

KIWI fjerner utslipp tilsvarende 1.077 personbiler. Nye og mer miljøvennlige plastposer vil spare miljøet for 2.800 tonn CO2 årlig.

Keywords: kiwi pose, kiwi lotteri, avfallsposer kiwi