Karsefrø meny

Karse – alle produkter | Meny.no

Karse. Søkeord. Søk. Filter. 1 varer sortert på. Mest kjøpte. Karse 150g pakke. kr 14,90. Kjøp Karse. kr 99,33/kg. Karse. 150g pakke. MENY

Frø – alle produkter | Meny.no

Ojsann, det er ingen varer som passer med dine kriterier. Hvis du ikke finner det du leter etter, prøv en annen varekategori eller tøm filteret.

Frø Karse – Europris

Frø Karse

Å så karse med barna er en fin aktivitet både i barnehagen og hjemme. Det er enkelt, billig og så er det jo morsomt å kunne spise karsen kun få dager etter …

Få varene levert hjem på døren, til ditt nærmeste utleveringssted eller sendt til din nærmeste Europris-butikk.

Slik lager du karse i eggeskall – MatStart

… kjøpe de små brettene med spirer, som er å få hele året. Karse har en kraftig kryddersmak og brukes mest som grønn pynt på smørbrød, i salater og sauser.

Det er spennende å så karsefrø og se karsen vokser opp av eggeskallet eller en kopp. Etter noen dager i vinduskarmen har du karse til frokosten din!

Så karse med barna – Mester Grønn

Så karse med barna

Å så karse med barna er en fin aktivitet både i barnehagen og hjemme. Det er enkelt, billig og så er det jo morsomt å kunne spise karsen kun få dager etter at det ble sådd.

Karse spirefrø økologisk 350 g – Sana Bona (TM)

Karse 350 gram frø er lett å spire. Karse er kjempegodt på smørbrød eller i salat. Kan spires med en gang, og trenger kun 5-10 min. bløtlegging.

Karse, Einfache | Solhatt økologiske frø

Karse | FRUKT.no

Karse er kjent for de fleste. Man kan dyrke den fram selv fra frø, eller man kan kjøpe de små brettene med spirer, som er å få hele året. Karse har en kraftig kryddersmak og brukes mest som grønn pynt på smørbrød, i salater og sauser.

Karse økologisk – Blomsterhagen

At karse er en plante for snittblomsthagen kom som en overraskelse på oss, kanskje på dere og? Vi har dyrket den et par år, og synes den er helt topp! Den vokser raskt og uten noe jobb fra vår side, og gir stor avling. Det er ikke blomstene vi er ute ette

Keywords: karsefrø meny