Kamskjell forrett meny

Kamskjell | Oppskrifter med kamskjell | Meny.no

KAMSKJELL MED BLOMKÅLPURÉ OG GRANATEPLE 8 stk kamskjell Litt olje 1 stk blomkål 1 båt hvitløk 2 dl matfløte 2 ss smør 1 granateple Litt ruccula salat.

Kamskjell er en delikatesse som gjerne serveres som forrett. Stek i panne, råmariner eller grill på grillspyd. Se flere gode oppskrifter med kamskjell her!

Pannestekt kamskjell med fennikel og mango | Oppskrift

Pannestekt kamskjell med fennikel og mango | Oppskrift | Meny.no

Kamskjell er veldig godt som forrett til litt tyngre hovedretter. Sammen med fennikel og mango både smaker og ser denne lille retten helt nydelig ut.

Pannestekte kamskjell med erter og appelsin | Oppskrift

Pannestekte kamskjell med erter og appelsin | Oppskrift | Meny.no

Kamskjell er veldig populært som forrett til litt tyngre hovedretter og har en mild og god smak som passer til mye spennende tilbehør. Her serverer vi lune kamskjell mer erter og syrlig appelsin.

Kamskjell med chevre- og valnøttsalat | Oppskrift | Meny.no

Kamskjell er nydelig som forrett. Her gir vi deg oppskriften på stekte kamskjell med avokadokrem, sitronsmør og chevre- og valnøttsalat. Et lite festmåltid.

Stekt kamskjell med appelsinkokte gulrøtter | Oppskrift

Stekt kamskjell med appelsinkokte gulrøtter | Oppskrift | Meny.no

Kamskjell er perfekt som forrett til litt tyngre hovedretter. Denne forretten med appelsinkokte gulrøtter og granateplefrø har den perfekte kombinasjonen av søtt og syrlig og er perfekt når du vil imponere gjester.

Kamskjellcarpaccio med granateple og appelsin | Oppskrift

Kamskjellcarpaccio med granateple og appelsin | Oppskrift | Meny.no

En lett og vakker forrett med kamskjell som vil imponere dine gjester. Carpaccio betyr at kamskjellene er rå og skåret i tynne skiver. De hvite kamskjellene ser nydelige ut sammen med røde granateplekjerner og grønne erter, mens sitrus gir en frisk smak. Passer fint som forrett før en tyngre hovedrett.

Kamskjell med bakt jordskokk og eple | Oppskrift | Meny.no

Lett stekte, lune kamskjell med ovnsbakt jordskokk er en forrett ment for fest. Eplejuice og revet appelsinskall gir retten litt syre. Server den gjerne til en tyngre forrett.

3-retters meny | Forrett | Kamskjell med blomkålpuré – Fanafruen

Fanafruen | 3-retters meny | Forrett | Kamskjell med blomkålpuré

KAMSKJELLMED BLOMKÅLPURÉOG GRANATEPLE8 stk kamskjellLitt olje1 stk blomkål1 båt hvitløk2 dl matfløte2 ss smør1 granatepleLitt ruccula salat

Keywords: kamskjell forrett meny