Hallingstuene meny

Menyer – Geilo – ::Hallingstuene::

::Hallingstuene::

Frodes kokebok · Kontakt oss · Åpningstider · Vinkjelleren · Tripadvisor fortreffelighetsbevis. Menyer. á la carté. Designet av Geilo Trykk og Reklame.

Hallingstuene

::Hallingstuene::

Midt i hjertet av Geilo sentrum, i et sjarmerende rødt hus (Geilovegen 56) ligger Restaurant Hallingstuene. Drevet av den anerkjente Tv kokken Frode Aga med …

Beskrivelse

Hallingstuene Restaurant | Geilo – Facebook

Eller kanskje du har noe spørsmål angående menyen? Bruk følgende telefonnummer for å komme i kontakt med Hallingstuene Restaurant: 004732091250 …

Restaurant Hallingstuene – Geilo

Restaurant Hallingstuene | Geilo

Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og … Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det.

Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik.

Hallingstuene, Geilo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Hallingstuene, Geilo: Restaurant menu and price, read 476 reviews rated 95/100. 0 people suggested Hallingstuene (updated February 2023)

Hallingstuene, Geilo: Se 341 objektive anmeldelser av Hallingstuene, vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 1 av 24 restauranter i Geilo.

Hallingstuene Restaurant | Geilo | Restaurantguiden 2023

Restaurant Hallingstuene ligger i et koselig rødt hus i Geilovegen 56, … Restauranten tilbyr en fantastisk a la carte meny som kan endres opptil 4 til 5 …

Hallingstuene Restaurant er en restaurant beliggende i Geilo. Her kan du finne mer informasjon om Hallingstuene Restaurant, som inkluderer åpningstider, type mat og mer.

Hallingstuene | Restaurants | Geilo – Visit Norway

Hallingstuene | Restaurants | Geilo | Norway

Restaurant Hallingstuene, ligger midt i Geilo sentrum. Drives til dagelig av Frode Aga og kona Berit Kongsvik. Restauranten er innredet som tre gamle hallingstuer med peisvarme og rosemalte vegger. Her kan du få hallingkost, lokale spesialiteter og utsøkt a la carte. Hallingstuene har spesialisert seg på viltretter som rype, rein og hjort. Men har også en egen gourmet meny for det som skulle ønske det. Restauranten har også en godt oppfylt vinkjeller med over 900 forskjellige viner på vinkartet. Noe som har gjordt at de har fått en utmerkelse i det amerikanske vinmagasinet Winespectator. Velkommen til en smakfull opplevelse på Restaurant Hallingstuene.

Hallingstuene, Geilo: Restaurant Menu, Reviews and Prices

Hallingstuene, Geilo: Restaurant menu and price, read 476 reviews rated 95/100. 0 people suggested Hallingstuene (updated February 2023) 😋

Hallingstuene – Hove-camping.com –

Hallingstuene – Hove-camping.com

Keywords: hallingstuene meny