Grisen restaurant

Grisen

Bar, kafé, restaurant og møteplass på Torshov. Stor uteplass med deilig uteservering hele dagen under sommerhalvåret. Vinterstid, eller dersom det er …

Grisen, Torshov – Restaurantguiden fra Aftenposten

Den Glade Gris spesialiserer seg på retter laget av svin, og husets spesialitet er langrillet svineknoke! Vi tilbereder mat etter slowcooking-metoden og …

Den Glade Gris | Restaurant i Oslo

Hyggelig restaurant med spesielt interiør. God mat, men ikke blant de billigste. Grei pris for dagens rett som varierer. Hyggelig uterestaurant på sommeren.

Velkommen til en annerledes matopplevelse midt i Oslo! Den Glade Gris spesialiserer seg på retter laget av svin, og husets spesialitet er langrillet svineknoke!

Grisen, Oslo – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Grisen, 966322497. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Grisen, Oslo: Se 129 objektive anmeldelser av Grisen, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 981 av 1 510 restauranter i Oslo.

Grisen | Oslo – Facebook

Grisen

Uinspirert og lettvint hos Grisen | Godt.no

I Oskar Braatens gamle lokaler møtes vi av et genialt restaurant- og pubkonsept som ikke klarer å stokke labbene.

Grisen – 966322497 – Oslo – Se Regnskap, Roller og mer – Proff

Grisen – 966322497 – Oslo – Se Regnskap, Roller og mer

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Grisen, 966322497. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Keywords: grisen restaurant, restaurant grisen