Fransk restaurant i bergen

De 10 beste franske restaurantene i Bergen – Tripadvisor

1. Moon Restaurant · 49 anmeldelser · Fransk, Norsk$$$$ ; 2. Solros · 44 anmeldelser · Fransk, Internasjonalt$ ; 3. Lola Bistro · 20 anmeldelser · Fransk, Sjømat …

Beste franske restauranter i Bergen, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Bergen, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

De 10 beste franske restaurantene i Bergen – Tripadvisor

1. Onder de linde · 237 anmeldelser · Fransk, Nederlandsk$$ – $$$ ; 2. Fernando’s Bar Restaurant · 83 anmeldelser · Italiensk, Fransk$$$$ ; 3. Rue De La Plume · 122 …

Beste franske restauranter i Bergen, Nederland: Se anmeldelser fra reisende og bilder av spisesteder i Bergen, og søk etter pris, beliggenhet og mer på Tripadvisor.

Le Mathis | Autentisk fransk bistro i hjertet av Skostredet

19. mai 2021 — De franske tvillingene Nicolas og Jules Selukov tilbyr fransk kokkekunst fra øverste hylle til sin nysatsing restaurant Moon i Marken 33. OBS!

Vi har gleden av å invitere dere inn til en sann kulinarisk opplevelse der vi gjør stas på alle de kjente og kjære rettene Frankrike har å tilby, laget av de beste råvarer.

Fransk fulltreffer – Bergens Tidende

Fransk fulltreffer

29. apr. 2021 — Restaurant Opus 16 er et franskinspirert og folkelig brasserie i elegante omgivelser, med fokus på lokale, kortreiste varer.

Med nyåpnede Moon har vi omsider fått en ekte fransk restaurant i sentrum. Et stort og riktig sprang for restaurantbyen Bergen.

Moon Restaurant – Tvillingene i Marken – Bergen Sentrum

Tvillingene i Marken – Moon Restaurant | Bergen Sentrum

Franske restauranter i Bergen – telefonnumre, kontaktadresse, arbeidstider, rangering, anmeldelser, bilder og mer på Nicelocal.no.

Da de franske tvillingene Nicolas og Jules Selukov bestemte seg for å åpne restaurant i Bergen, var det mange som frarådet ideen. Men tvillingene er ikke redd for en utfordring. Nå finner du Moon Restaurant i Marken 33.

Fransk tradisjon og norsk kvalitet | Opus 16 – Bergen Sentrum

Fransk tradisjon og norsk kvalitet | Opus 16 | Bergen Sentrum

Vi følger sesongene og fremhever det som spirer og gror, beiter og vaker. En autentisk fransk bistro, i hjertet av Skostredet.

Restaurant Opus 16 er et franskinspirert og folkelig brasserie i elegante omgivelser, med fokus på lokale, kortreiste varer.

Franske restauranter i Bergen – Nicelocal.no

Franske restauranter i Bergen, Hordaland · 1. Restaurant 1877. Vetrlidsallmenningen 2, 5014 Bergen, Norway. 4.5, · $$$ · 2. Colonialen Paradis AS. Paradisleitet 1 …

Le Mathis | Bergen Spiser

Med egen inngang i hotellet Opus 16 finner du et fransk-inspirert Brasserie, … Vi er stolte av å kunne invitere deg inn i våre flotte restaurantlokaler.

Franske restauranter i Bergen, Hordaland – Cybo

Brasseri Opus 16 | Restaurants | Bergen – Visit Norway

Brasseri Opus 16 | Restaurants | Bergen | Norway

Med egen inngang i hotellet Opus 16 finner du et fransk-inspirert Brasserie, med spennende retter basert på de ypperste lokale råvarer vi finner på Vestlandet.

Keywords: fransk restaurant i bergen, fransk restaurant bergen