Bolærne restaurant

Mat og drikke – Bolærne-øyene

Alle kommende arrangementer og konserter blir publisert her på bolærne.no. … På øya finner du både kiosk og hyggelige Kompasset Café og restaurant.

Er du på Østre Bolæren trenger du ikke å dra hjem når du blir sulten. På øya finner du både kiosk og hyggelige Kompasset Café og restaurant.

Bolærne-øyene: Forside

Forside – Bolærne-øyene

8. jul. 2021 — Et smilefjes fra Mattilsynet viser hvordan de vurderer viktige forhold som hygiene, rengjøring og vedlikehold på en kafé eller restaurant. Les …

Med sin vakre natur, kystkultur og rikholdige opplevelser, er Bolærne-øyene en av Oslofjordens mest attraktive destinasjoner.

Smilefjes til Kompasset Café & restaurant – Bolærne-øyene

Havnegebyret betales i kiosken, i Kompasset Café og Restaurant, eller med Vipps (trykk på «Kjøp og betal» og søk opp «Østre Bolæren» eller nummer 247031).

I dag (8. juli 2021) hadde vi besøk av Mattilsynet på Kompasset Café & restaurant. Mattilsynet har ikke funnet regelverksbrudd som krever oppfølging på områdene som ble undersøkt. Det betyr at tilsynsresultatet ble et smileansikt!

Gjestehavn – Bolærne-øyene

Med sin vakre natur, kystkultur og rikholdige opplevelser, er dette en av Oslofjordens mest attraktive destinasjoner. · Kompasset Café og restaurant og kiosken …

I gjestehavnen på Østre Bolæren har vi det meste av fasilitetene du måtte trenge for et trygt og hyggelig opphold. Vi tar vipps.

Kompasset på Bolærne – Visit Vestfold

Bolærne-øyene – Kompasset cafe og restaurant har …

Østre Bolærne gjestehavn – havn – Oslofjorden

Østre Bolærne gjestehavn – havn

Østre Bolærne gjestehavn i Færder kommune, Vestfold

Bolærne (@bolaerne) • Instagram photos and videos

ØSTRE BOLÆREN (Nøtterøy, Norge) – Anmeldelser

ØSTRE BOLÆREN (Nøtterøy, Norge) – Temaferiested – Anmeldelser – Tripadvisor

Østre Bolæren, Nøtterøy: Se 9 reiseanmeldelser, 46 objektive bilder og gode tilbud for Østre Bolæren, vurdert som nr. 1 av 2 temaovernattinger i Nøtterøy og vurdert til 4,5 av 5 på Tripadvisor.

Keywords: bolærne restaurant