Beddingen restaurant lillesand

Beddingen | Lillesand – Facebook

Beddingen Restaurant er en restaurant i Lillesand i Agder fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon.

Beddingen Restaurant, Lillesand – Restaurantanmeldelser

Beddingen Restaurant, Lillesand – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Beddingen Restaurant, 979720785. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og …

Beddingen Restaurant, Lillesand: Se 176 objektive anmeldelser av Beddingen Restaurant, vurdert til 3 av 5 på Tripadvisor og vurdert som nr. 14 av 15 restauranter i Lillesand.

Beddingen Restaurant – 4790 Lillesand – Smart Meny

Beddingen Restaurant – 4790 Lillesand – SmartMeny har menyen!

Hyggelig restaurant beliggende rett ved Lillesand havn. Alltid blide og veldig hyggelige ansatte og et rikt og godt utvalg av mat retter.

Beddingen Restaurant er en restaurant i Lillesand kommune

Restaurant Beddingen – Lillesand – Visit Norway

Restaurant Beddingen | Restaurants | Lillesand | Norway

Beddingen Restaurant Lillesand – Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Helt ytterst på bryggekanten i Lillesand finner du Restaurant Beddingen. I flotte og innbydende lokaler, med en lun og skjermet uteservering sitter du midt i smørøyet med panoramautsikt over gjestebrygga, som spesielt på sommerstid er selve hjertet i Lillesand sentrum. Beddingen er en særdeles veldrevet restaurant med en lang og stolt historie. I mer enn tredve år har restauranten vært en favoritt hos både fastboende og tilreisende. I tillegg til 70 spiseplasser inne i restauranten, har Beddingen nå plass til ytterligere 132 gjester i glassbygget, hvor man «løfter av taket» så snart været tillater det.  Restauranten er meget familievennlig, og serverer skikkelig god mat – alt fra de enkleste rettene til mer avanserte menyer. Kjøkkenet tilbereder smakfulle måltider av kjøtt, fisk og grønt, samt en deilig dessertmeny, og har alle rettigheter. Restauranten er åpen sju dager i uken hele året, og arrangerer gjerne både små og større selskaper. Beliggenheten på bryggekanten gir flott utsikt over hele havnebassenget og båtlivet sommerstid. Restauranten er lokalisert like ved buss- og taxistasjonen, og med gode parkeringsmuligheter like ved. Hit kan du trygt ta med hele familien, igjen og igjen.

Restaurant Beddingen – Visit Sørlandet

KarriereStart.no – Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Beddingen Restaurant – Lillesand – Se Regnskap, Roller og mer

Beddingen Restaurant – 979720785 – Lillesand – Se Regnskap, Roller og mer

Proff.no gir deg bedriftsinformasjon om Beddingen Restaurant, 979720785. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Beddingen Restaurant – Business Directory Norway

Beddingen Restaurant, Havnegata 3, Lillesand, Phone +47 37 27 24 22

Reviews about Beddingen Restaurant, Aust-Agder, phone numbers, addresses, hours. Leave your feedback.

Beddingen Restaurant Lillesand | bedrifter | gulesider.no | side 1

Kjøkkensjef i Lillesand Sørlandets perle – Beddingen Restaurant

KarriereStart.no – Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Keywords: beddingen restaurant lillesand