Baracoa asker meny

Menyer | Baracoa

Strøket 17, 1383 Asker, Norway. Følg. Google Places · Facebook · Instagram. ©2022 by Baracoa. Proudly created with Wix.com.

Baracoa Café Asker – Foodora

Restaurant | Baracoa | Viken

Baracoa er en restaurant, bar og konsertsted med stor og flott uteservering. Hvis været ikke er topp har vi også god plass innendørs.

Baracoa er en restaurant, bar og konsertsted med stor og flott uteservering. Hvis været ikke er topp har vi også god plass innendørs. Live scene med konserter fra Asker blues klubb og Baracoa.

Baracoa Asker | Asker – Wolt

Baracoa Café Asker · Side · Spisested · Strøket 17, Asker, Norway · +47 400 05 705 · post@baracoa.no · baracoaasker.no · Åpen nå · Se mer om Baracoa Café Asker.

Baracoa Café Asker – Facebook

Baracoa Asker | Wolt | Levering | Asker

Baracoa Cafe er en restaurant i Asker i Viken fylke. Her kan finner du nyttig informasjon som adresse, telefonnummer og kartposisjon.

Velg fra menyen og bestill | Baracoa åpnet i 2004 og har siden den tid jobbet hardt med å holde Askers innbyggere mette og underholdt med live musikk. I samarbeid med Asker Bluesklubb og Baracoa prøver vi å holde konserter og arrangementer så ofte vi bare kan. Med en stor og flott scene inne i lokalet, som bluesklubben har jobbet med i mange år, garanterer vi mange kule opplevelser. Vi har en kjempestor og fin uteservering som solen dekker mesteparten av dagen, og ikke minst koselige lokaler innendørs om været eller årstiden ikke passer. Lurer du på noe mer før du tar turen innom, så ta gjerne kontakt. En av våre dyktige ansatte hjelper dere gjerne.

Baracoa Cafe – 1383 Asker – SmartMeny har menyen!

Her har Asker Bluesklubb har sitt tilholdssted, og arrangerer blueskonsert hver måned. Om sommeren har vi en stor og solrik uteservering. Menyen består av enkle …

Baracoa – Asker Sentrum

Baracoa Cafe – 1383 Asker – SmartMeny har menyen!

Her har de skiftet meny ofte de siste årene, men ser ut som de har landet på noen faste innslag som faller i smak hos de fleste nå. Mat og drikke er ikke …

Baracoa Cafe er en restaurant i Asker kommune

Det meste er middels bra. – Anmeldelse for Baracoa, Asker …

Baracoa – Asker Sentrum

Baracoa. Strøket 17•Asker. KartRingWebMeny. Utested med både konserter og stand up. Enkle lunsj- og middagsretter. Quiz hver onsdag. 0 Lesere.

Baracoa, Asker – Restaurantguiden fra Aftenposten

Det meste er middels bra. – Anmeldelse for Baracoa, Asker, Norge – Tripadvisor

Ha en fin dag med @costacoffeeno ☀️ ✓baracoaasker.no Sjekk nettsiden vår. Meny Spis Ute Uka Salmaburger sandwich Salmaburger med focaccia brod, …

Baracoa: Det meste er middels bra. – Se 59 reiseanmeldelser, 7 objektive bilder og gode tilbud på Asker, Norge på Tripadvisor.

Baracoa Asker (@baracoaasker) • Instagram photos and videos

Baracoa, Asker — Restaurantguiden fra Aftenposten

Utested med både konserter og stand up. Enkle lunsj- og middagsretter. Quiz hver onsdag.

Keywords: baracoa asker meny